Professionele en deskundige taxateur

Wil je een bod doen op een woning of wil je een hypotheek afsluiten? Misschien wil je wel weten wat je huis gaat opleveren zodra deze in de verkoop gaat. Daar heb je een taxatierapport voor nodig. Dan komt een taxateur goed van pas. Wij heten je van harte welkom bij Vrije Makelaars: makelaar, erkend taxateur en nog meer! We zorgen ervoor dat iedere partij precies weet wat de waarde is.

Wij zijn makelaar, taxateur en nog veel meer

Heb je interesse in een taxatie? Schakel dan zo snel mogelijk onze hulp in! Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

De taxateur in Schiedam en omgeving

De verkoper van de woning wil natuurlijk weten wat de woning waard is en de koper wil weten hoeveel hij maximaal moet betalen voor de nieuwe vriendin. Het kan echter ook zo zijn dat de bank wil weten wat de executiewaarde is, of dat de belastingdienst of verzekeraar meer informatie nodig heeft over de waarde. De taxateur in Schiedam en omstreken dient graag als onafhankelijk adviseur.

Vrije Makelaars is werkzaam als taxateur in:

Van het aantal vierkante meters tot aan voorzieningen

Maar waar let deze professional zoal op? Bij het bepalen van de waarde van de woning wordt rekening gehouden met een aantal aspecten. Het aantal vierkante meters dat het huis bevat, het uiterlijk, de voorzieningen, het type huis en de staat waarin het huis verkeert.

Daarnaast kijkt hij of zij naar de huizenmarkt en naar een eventueel bestemmingsplan en verplichtingen en rechten. Doordat de taxateur in de omgeving van de woning woont, heeft de deskundige veel kennis over de omgeving en het onroerend goed.

Deskundig en betrouwbaar

Wanneer je voor een taxatie kiest voor Vrije Makelaars, maak je een goede keuze. We zetten de kenmerkende punten van ons bedrijf voor je op een rij. Dan kun je zelf een afweging maken!

 • Altijd een lage prijs;
 • Uitstekende service. Wij zijn te allen tijde bezig met het verbeteren van onze dienstverlening;
 • Deskundig advies. Doordat wij aangesloten zijn bij VBO brancheorganisatie kunnen we je van deskundig advies voorzien;
 • Op maat;
 • Zeer voordelig. Doordat je alleen betaalt voor de dienstverlening die je ontvangt bespaar je duizenden euro’s. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten;
 • Transparantie. De prijzen staan te allen tijde vast.

Wij voldoen aan de door de branche gestelde eisen van deskundigheid.

Schakel de taxateur in

Wil je weten wat een woning waard is? In Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel of een andere stad in de omgeving van Rotterdam? De taxateurs van Vrije Makelaars zorgen er graag voor dat je precies weet waar je aan toe bent. Doordat ze beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring, weten ze precies hoe ze een zorgvuldig taxatierapport opstellen.

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Dan vertellen we je meer over de mogelijkheden! Zo kunnen we ook een bouwkundige keuring voor je uitvoeren en kun je gebruik maken van de extra diensten.

Bekijk hier de pagina van taxateur Schiedam, taxateur Maassluis of taxateur Vlaardingen.

Vrije Makelaars - Register Taxateur Vrije Makelaars NWW Vrije Makelaars - Erkend Taxateur
Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.