Taxatie door een taxateur te Rotterdam

Wil je een taxateur in Rotterdam inschakelen voor een taxatie van je woning? Schakel dan de taxateurs van Vrije Makelaars in en geniet van de goedkoopste tarieven. Een NWWI taxatie geeft je een beeld van de waarde van je huis. Onze erkende taxateurs stellen deze graag voor je op.

Wij heten je daarom van harte welkom bij Vrije Makelaars: makelaar, erkend taxateur en nog meer. We stellen een inzichtelijk en deskundig taxatierapport voor je op.

“Wij zijn makelaar, taxateur en nog veel meer”

Contact opnemen

Je woning door een erkend taxateur laten taxeren

Voor een taxatie zit je goed bij Vrije Makelaars. Wij bieden diverse voordelen, die we hieronder overzichtelijk weergeven.

  • Scherpe tarieven;
  • Uitstekende service. Onze dienstverlening wordt altijd verder ontwikkeld;
  • Deskundig advies. Vrije Makelaars is aangesloten bij de VBO brancheorganisatie;
  • Taxatie op maat;
  • De goedkoopste taxateur. Wij brengen enkel diensten in rekening die je afneemt. Je kan daarom kiezen uit diverse pakketten;
  • Transparantie. De prijzen zijn altijd inzichtelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het inschakelen van een van onze erkende taxateurs in Rotterdam. Bel nu naar 010 – 307 24 12.

Deskundig taxatierapport door erkende taxateurs

De verkoper van de woning wil weten wat de waarde van zijn woning is. Hiermee weet hij welke prijs hij potentiële kopers kan vragen. Het kan echter ook zo zijn dat de bank wil weten wat de executiewaarde is, of dat de belastingdienst of verzekeraar meer informatie nodig heeft over de waarde. Ook kan een taxatie nodig zijn voor het afsluiten van een hypotheek met een Nationale Hypotheek Garantie.

De taxateur in Rotterdamen omstreken dient graag als onafhankelijk adviseur. Het werkgebied van onze taxateurs is als volgt:

 Contact opnemen

Laat een NWWI taxatie uitvoeren op je huis

Taxateurs kijken bij het opstellen van het rapport naar diverse factoren. De bepaling van de waarde wordt onder meer gebaseerd op het aantal vierkante meters dat het huis bevat, het uiterlijk, de voorzieningen, het type huis en de staat waarin het huis verkeert.

Daarnaast wordt tijdens het taxeren gekeken naar de huizenmarkt en naar een eventueel bestemmingsplan en verplichtingen en rechten. Onze kennis van de omgeving en de wereld van het onroerend goed komt bij de taxaties goed van pas.

Wij voldoen aan de door de branche gestelde eisen van deskundigheid

Informeer verder bij onze taxateur in Rotterdam

Een taxateur in Rotterdam inschakelen? Wij zijn werkzaam in Schiedam, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en de rest van regio Rotterdam? De taxateurs van Vrije Makelaars zorgen er graag voor dat je precies weet waar je aan toe bent bij de verkoop. Doordat ze beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring, weten ze precies hoe ze een zorgvuldig taxatierapport opstellen.

Contact opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak is geheel vrijblijvend. Neem telefonisch contact op via 010 – 307 24 12, of stuur een bericht per e-mail of het contactformulier op onze website.

Contact opnemen mijn huis verkopen

Kunnen we jou helpen?

 Uitstekende service

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 Deskundig advies

Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 Diensten op maat

Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 Volledige transparantie

De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 Extra veel voordeel

U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.