Niet langer torenhoge kosten van makelaar bij verkopen huis

Schrik je ook zo van de torenhoge kosten van een makelaar bij het verkopen van uw huis? Kies er voor om je huis zelf te verkopen, met een beetje hulp van Vrije Makelaars! Met ons ben je niet langer afhankelijk van een makelaar en bespaar je ook nog eens duizenden euro’s! Wij ondersteunen je met onze deskundige kennis waar nodig, en de rest doe jij zelf!

Verkoop je huis zelf, zonder makelaar en bespaar kosten

Met Vrije Makelaars blijven de kosten laag blijven en wordt je huis op een effectieve manier in de verkoop gezet. Samen met jou verkopen we jou woning, voor een vaste lage prijs. Jij betaalt enkel voor de ondersteuning die je nodig hebt. Wanneer je zelf je huis wilt verkopen met hulp van Vrije Makelaars, zijn er twee pakketten waaruit je kunt kiezen: het startpakket en het volledige pakket. Voor ieder wat wils!

Verkoop van huis en meer

De ervaren medewerkers van Vrije Makelaars voorzien je graag van deskundig advies. Daarnaast zijn wij heel transparant en doen alles in overleg met jou. Dat maakt dat we jou een uitstekende service en diensten op maat kunnen bieden! Naast hulp bij het verkopen van je huis, bieden wij ook diverse andere woningverkoop gerelateerde diensten aan, zoals bouwtechnische keuringen, taxatie en woningfotografie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op met Vrije Makelaars

Wil je ook de hoge kosten van een makelaar bij het verkopen van je huis besparen? Kom dan eens kennismaken met Vrije Makelaars. Wil je meer informatie of advies op maat? Neem gerust contact met ons op. Direct beginnen met verkopen? Kies dan een pakket of klik op de button hieronder. Vrije Makelaars is jouw partner bij het verkopen van je huis!

Contact opnemen mijn huis verkopen

Kunnen we jou helpen?

 Uitstekende service

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 Deskundig advies

Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 Diensten op maat

Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 Volledige transparantie

De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 Extra veel voordeel

U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.