Huis verkopen zonder hoge kosten van een makelaar

Wil je op een effectieve manier je huis verkopen zonder hoge kosten voor een makelaar te betalen? Maak kennis met Vrije Makelaars; wij verkopen samen met jou je woning voor een vaste lage prijs. Jij betaalt enkel voor de ondersteuning die je nodig hebt. Zo garanderen we dat de kosten laag blijven en jou huis op een goede manier in de verkoop wordt gezet!

Zelf je huis verkopen; bespaar op de kosten van een makelaar

Wie zijn wij? Met Vrije Makelaars ben je niet langer afhankelijk van een makelaar en bespaar je ook nog eens duizenden euro’s. Wij ondersteunen je met onze deskundige kennis waar nodig, en de rest doe jij zelf. Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Diensten op maat;
  • Deskundig advies;
  • Volledige transparantie;
  • Uitstekende service;
  • Extra veel voordeel.

Verkoop je huis zelf, zonder makelaar en bespaar kosten

Bij Vrije Makelaars kun je kiezen uit twee pakketten, het startpakket en het volledige pakket. Zo weten we zeker dat we je optimaal van dienst kunnen zijn. Wij bieden overigens ook nog diverse andere woningverkoop gerelateerde diensten aan, zoals woningfotografie, aanbiedingsteksten, styling, taxatie en bouwtechnische keuringen. En dat alles met een uitstekende service. Klanttevredenheid staat namelijk hoog bij ons in het vaandel!

Start direct met verkopen

Vrije Makelaars handelt transparant en in overleg met jou. Dat maakt ons tot een betrouwbare en effectieve partner bij het verkopen van je huis. Je eigen huis verkopen zonder kosten van een makelaar doe je bij Vrije Makelaars. Voor meer informatie of advies op maat kun je contact met ons opnemen. Direct beginnen met verkopen? Kies dan een pakket of klik op de button hieronder. Op Vrije Makelaars kun je rekenen.

Contact opnemen mijn huis verkopen

Kunnen we jou helpen?

Uitstekende service

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

Deskundig advies

Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

Diensten op maat

Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

Volledige transparantie

De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

Extra veel voordeel

U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.