Kosten bij de verkoop van een huis

De kosten bij de verkoop van een huis kunnen ontzettend hoog oplopen. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw huis te verkopen, waarmee u de hoge makelaarskosten bespaart. Vrije Makelaars is een bedrijf dat u kan begeleiden tijdens de verkoop van uw huis. Wij ondersteunen u met onze expertise waar nodig, de rest doet u gewoon zelf. Zo bent u niet langer afhankelijk van een makelaar met alle bijkomende kosten en wordt uw huis toch op een effectieve manier in de verkoop gezet.

De kosten bij de verkoop van uw huis laag houden

Vrije Makelaars verkoopt samen met u uw woning, voor een vaste lage prijs. U betaalt enkel voor de expertise die u nodig heeft. Als u wilt kiezen voor de service van Vrije Makelaars, zijn er twee pakketten waar u uit kunt kiezen: het startpakket en het volledige pakket.

Het startpakket is het meest gekozen pakket bij Vrije Makelaars. Hierbij komt een van onze makelaars bij u langs voor een opname van uw woning. Daarna ontvangt u een persoonlijk verkoopadvies en wordt de verkoopstrategie besproken. Verder wordt uw huis op verschillende websites geplaatst, heeft u zelf toegang tot de statistieken, kunt u gratis deelnemen aan de Open Huizen Dag en kunt u zelf uw foto’s en teksten wijzigen. De prijsonderhandelingen en koopakte worden wel gewoon door onze makelaars geregeld.

Als u kiest voor een volledig pakket, dan worden er nog meer zaken voor u uit handen genomen. Hierbij kunt u denken aan het maken van de foto’s en teksten en het regelen van de bezichtigingen. Het is maar net wat u uit handen wilt geven.

Een transparante werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met deskundige makelaars kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Ons doel is immers om samen met u, het huis zo snel mogelijk te verkopen. Onze werkwijze is heel transparant; wij doen alles in overleg met u. Behalve de hulp voor de verkoop van uw huis bieden wij ook andere woningverkoop gerelateerde diensten aan, zoals taxatie, styling, bouwtechnische keuringen, en woningfotografie.

Neem contact met ons op

Wilt u ook graag de kosten bij de verkoop van uw huis laag houden? Kies dan voor Vrije Makelaars. Voor vragen of advies kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen mijn huis verkopen

Kunnen we jou helpen?

Uitstekende service

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

Deskundig advies

Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

Diensten op maat

Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

Volledige transparantie

De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

Extra veel voordeel

U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.