Betaalbare makelaar in Maassluis

Wil je op een effectieve manier je huis verkopen zonder dat jij daar de hoge kosten van een makelaar voor hoeft te betalen? Of juist verkopen? Maak dan kennis met Vrije Makelaars. Deze makelaar in Maassluis verkoopt samen met jou je woning voor een vaste lage prijs. Je betaalt alleen voor de ondersteuning die je nodig hebt. Zo weet je zeker dat jouw huis op een goede manier in de verkoop wordt gezet, zonder dat je hier teveel voor betaalt.

Kies voor ons en bespaar duizenden euro’s!

Schakel vandaag nog onze hulp in en profiteer van de vele voordelen! Heb je een vraag over wat we zoal voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn je graag van dienst.

Contact opnemen

Makelaar in Maassluis met kennis en ervaring

Met Vrije Makelaars ben je niet langer afhankelijk van een makelaar en bespaar je ook nog eens ontzettend veel geld. Doordat jij je huis zelf te koop zet, heb je de touwtjes zelf in handen. Maar je ontvangt begeleiding op de momenten dat je dat nodig hebt. Als je kiest voor Vrije Makelaars als makelaar in Maassluis kun je op de volgende zaken rekenen:

  • Altijd een lage prijs;
  • Uitstekende service. Wij zijn te allen tijde bezig met het verbeteren van onze dienstverlening;
  • Deskundig advies. Doordat wij aangesloten zijn bij VBO brancheorganisatie kunnen we je van deskundig advies voorzien;
  • Dienstverlening op maat. Je kunt een keuze maken uit verschillende pakketten;
  • Zeer voordelig. Doordat je alleen betaalt voor de dienstverlening die je ontvangt bespaar je duizenden euro’s;
  • Transparantie. De prijzen staan te allen tijde vast. Daar kun je op vertrouwen!

Aankoop tot aan woningfotografie

Naast met de verkoop van je huis zijn we je ook van dienst met de aankoop van je droomhuis en nog veel meer! We maken onze diensten graag inzichtelijk voor je:

Contact opnemen

Twee pakketten

Als je zelf je huis wilt verkopen met de hulp van Vrije Makelaars, zijn er twee pakketten waaruit je kunt kiezen: het startpakket en het volledige pakket. Zo weten we zeker dat we je optimaal van dienst kunnen zijn én dat je niet te veel betaalt! Wil je zelf de bezichtigingen regelen en foto’s maken voor op Funda? Kies dan voor het starterspakket.

Wil je liever compleet ontzorgd worden? Dan is het volledige pakket wat voor jou. Dan nemen wij het gehele verkoopproces voor onze rekening. En dat voor maar 1% van de verkoopprijs van het huis. Het is helemaal aan jou!

Wij voldoen aan de door de branche gestelde eisen van deskundigheid

Kies voor de makelaar in Maassluis

Als je kiest voor Vrije Makelaars heb je zelf de touwtjes in handen. Alles beslissingen worden in overleg met jou gemaakt. Dat maakt ons tot een betrouwbare en effectieve partner bij het verkopen van je huis. Maar ook bij een aankoop, taxatie of één van onze andere diensten! Kijk gerust eens tussen ons aanbod aan huizen.

Wil jij ook je huis verkopen tegen een lage prijs? Of heb je interesse in een bouwkundige keuring? Kies dan voor deze makelaar in Maassluis. Voor meer informatie of advies op maat kun je contact met ons opnemen. Wij zijn Vrije Makelaars: makelaar, taxateur en nog veel meer.

Contact opnemen mijn huis verkopen

Kunnen we jou helpen?

Uitstekende service

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

Deskundig advies

Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

Diensten op maat

Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

Volledige transparantie

De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

Extra veel voordeel

U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.