Verkoop

Woon je in Rotterdam of omgeving en zoek je een makelaar voor de verkoop van je huis? Misschien woon je wel in een andere stad in de regio en heb je interesse in een makelaar die van alle markten thuis is. De makelaars van Vrije Makelaars helpen je graag verder. Met de verkoop, aankoop taxatie en allerlei extra diensten. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Ben je klaar om duizenden euro’s te besparen?

Je betaalt alleen voor de ondersteuning die je nodig hebt. Meer niet!

Neem vandaag nog contact op met onze locatie en schakel direct onze hulp in! Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen in jouw situatie? We staan je graag te woord.

Dé makelaar in Rotterdam

Of je nou een huis wilt verkopen of al tijden op zoek bent naar je droomhuis. De makelaar in Rotterdam zorgt er graag voor dat dit proces voorspoedig verloopt en beschikt over een ruim aanbod aan koophuizen. Wanneer je kiest voor onze dienstverlening, geniet je van een zeer lage prijs.

Je betaalt bij Vrije Makelaars namelijk alleen voor de dienstverlening en expertise die je nodig hebt. Hierdoor bespaar je veel geld dat je ergens anders aan uit kunt geven. Aan een verbouwing, de inrichting van je nieuwe woning of een vakantie!

Bij ons kun je terecht voor:

Voor ieder wat wils

Wie bieden voor ieder wat wils. Iedereen is immers anders! Zo kun je kiezen voor het startpakket of voor het volledige pakket. Zodoende betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt. Niet meer en niet minder. Je kunt dankzij de pakketten helemaal zelf bepalen hoeveel hulp je nodig hebt.

Altijd een lage prijs en dienstverlening op maat

Vrije Makelaars is niet zomaar een makelaar in Rotterdam. Daar zijn wij dan ook heel trots op! Maar waarom zijn we zo anders dan de welbekende traditionele makelaar? We zetten onze kenmerkende punten voor je op een rij:

  • Altijd een lage prijs;
  • Uitstekende service. Wij zijn te allen tijde bezig met het verbeteren van onze dienstverlening;
  • Deskundig advies. Doordat wij aangesloten zijn bij VBO brancheorganisatie kunnen we je van deskundig advies voorzien;
  • Dienstverlening op maat. Je kunt een keuze maken uit verschillende pakketten;
  • Zeer voordelig. Doordat je alleen betaalt voor de dienstverlening die je ontvangt bespaar je duizenden euro’s;
  • Transparantie. De prijzen staan te allen tijde vast. Daar kun je op vertrouwen!

Je bespaart duizenden euro’s!

Kies voor deze makelaar in Rotterdam

Kies voor de makelaar in Rotterdam en geniet van de voordelen die de dienstverlening met zich mee brengt. Deskundigheid en permanente educatie staan bij ons hoog in het vaandel. En dat merk je! Schakel vandaag nog de professionele en deskundige hulp in van deze makelaar en ervaar het zelf.

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bijvoorbeeld over de bouwtechnische keuring? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Dan weet je precies wat je kunt verwachten van Vrije Makelaars. Deskundigheid en betrouwbaarheid. Dát is waar we voor staan!

Contact opnemen