Zelf mijn huis verkopen

Denk je wel eens het volgende: ik wil zelf mijn huis verkopen? Uw huis zelf verkopen is een goede keuze als je niet afhankelijk wil zijn van een makelaar. Daarnaast bespaar je ook nog eens duizenden euro’s. Wij van Vrije Makelaars maken het voor je mogelijk. In samenspraak met jou verkopen we jouw huis op een effectieve manier. Jij betaalt alleen voor de expertise die jij nodig hebt. Het gevolg hiervan is dat de kosten een stuk lager blijven. Maak kennis met Vrije Makelaars!

Verkoop zelf je huis en bespaar!

Zeg nou eerlijk, jij hebt toch de meeste kennis over je eigen huis? Als je kiest voor Vrije Makelaars, doe je de verkoop bijna helemaal zelf. Wij ondersteunen jou met onze deskundige kennis waar nodig. Bij ons gaat alles in overleg met de klant: transparantie is bij ons een belangrijke pijler. Maar dat is niet het enigste. Het volgende kun je nog meer van ons verwachten:

 • Uitstekende service;
 • Diensten op maat;
 • Extra veel voordeel.

De mogelijkheden bij de Vrije Makelaars

Je kunt bij ons kiezen uit twee pakketten: het startpakket en het volledige pakket. Daarnaast biedt de Vrije Makelaars ook nog andere diensten aan, waaronder bouwtechnische keuringen, styling, aanbiedingsteksten, taxatie en woningfotografie.

Verkoop uw huis direct zelf!

Dus op de vraag “zelf mijn huis verkopen?” kunnen wij maar één antwoord geven: doen! Vrije Makelaars is een deskundige en betrouwbare partner bij het verkopen van je huis. Voor meer informatie of voor advies op maat kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Op Vrije Makelaars kun je namelijk rekenen.

Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.