Wat kost een huis verkopen

Wat kost het om een huis te verkopen? Als u de hulp inschakelt van een makelaar lopen de kosten hoog op. Gelukkig is er ook een andere manier om uw huis te verkopen; u doet het gewoon zelf. Hiermee bent u niet langer afhankelijk van een makelaar en bespaart u ook nog eens duizenden euro’s! Vrije Makelaars ondersteunt u graag bij dit proces. Zaken waar deskundige kennis voor nodig is nemen wij voor onze rekening. De rest doet u gewoon zelf. Op deze manier bent u verzekerd van een uitstekende begeleiding tegen een gegarandeerd lage prijs.

Uw huis verkopen hoeft niet duur te zijn

Vrije Makelaars biedt ondersteuning tijdens de verkoop van uw huis, tegen een vaste lage prijs. Hierbij betaalt u alleen voor de ondersteuning die u nodig heeft. U betaalt dus nooit teveel. Dankzij onze transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast wordt alles met u overlegd. U heeft dus zelf de touwtjes in handen.

De pakketten van Vrije Makelaars

Wilt u graag gebruik maken van de hulp van Vrije Makelaars? Dan heeft u de keuze uit twee pakketten: het startpakket en het volledige pakket:

Bij Vrije Makelaars is het startpakket het meest gekozen pakket. Hierbij komt een van onze makelaars bij u langs voor een opname van uw huis. Daarna ontvangt u een verkoopadvies en wordt een verkoopstrategie besproken. Verder wordt uw huis op verschillende websites geplaatst, kunt u gratis deelnemen aan de Open Huizen Dag, heeft u zelf toegang tot de statistieken en kunt u zelf uw foto’s en teksten wijzigen. De prijsonderhandelingen en koopakte worden wel gewoon door onze makelaars geregeld.

Als u kiest voor een volledig pakket, dan worden er nog meer zaken voor u uit handen genomen. Hierbij kunt u denken aan het maken van de foto’s en teksten en het verzorgen van de bezichtigingen.

Contact opnemen met Vrije Makelaars

Wat kost een huis verkopen? Bekijk onze prijzen bij het kopje ‘pakketten’. Heeft u nog vragen over een van de pakketten of zou u graag direct beginnen met de verkoop van uw huis? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van persoonlijk advies en beantwoorden graag al uw vragen. Klik op de button hieronder om het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.