Verkoop zelf je huis

Heb je weleens nagedacht om de touwtjes zelf in handen te nemen bij het verkopen van je huis? Dat snappen wij maar al te goed, er zitten namelijk veel voordelen aan verbonden. Zo ben je niet langer afhankelijk van een makelaar en bespaar je dus duizenden euro’s. Vrije Makelaars ondersteunt je graag bij dit volledige proces. Zaken waar deskundige kennis voor nodig is nemen wij voor onze rekening. Jij doet zelf de rest. Verkoop zelf je huis met een beetje hulp van Vrije Makelaars.

Zelf je huis verkopen met Vrije Makelaars

Bij Vrije Makelaars betaal je enkel voor de expertise die je nodig hebt. Zo blijven de kosten laag. Wij willen iedereen zo optimaal mogelijk van dienst zijn, daarom kun je kiezen uit twee pakketten: het startpakket en het volledige pakket. Voor ieder wat wils! Daarnaast biedt Vrije Makelaars ook nog diverse andere woningverkoop gerelateerde diensten aan:

 • Aanbiedingsteksten;
 • Bouwtechnische keuringen;
 • Styling;
 • Taxatie;
 • Woningfotografie.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vrije Makelaars adviseert je graag.

Uitstekende service

Zelf je huis verkopen is niet alleen een stuk voordeliger, maar ook nog eens heel effectief. Want zeg nu zelf, wie heeft er meer kennis over je huis dan jij zelf? En wanneer je advies op maat nodig hebt, staan de ervaren makelaars van Vrije Makelaars altijd voor je klaar. Daarnaast zijn wij heel transparant, wij doen alles in overleg met jou. Dat maakt dat we jou een uitstekende service en diensten op maat kunnen bieden! Wat houdt je nog tegen?

Direct beginnen met verkopen

Start direct door te klikken op onderstaande button en verkoop zelf je huis!. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op Vrije Makelaars kun je rekenen.

Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.