Makelaarskosten bij verkoop woning; zo ontloop je ze!

Ben je ook zo geschrokken van de torenhoge makelaarskosten bij verkoop van je woning? Kies er dan voor om zelf je huis te verkopen, met een beetje hulp van Vrije Makelaars! Wij ondersteunen je met onze expertise waar nodig, en de rest doe jij zelf. Zo ben je niet langer afhankelijk van een makelaar met bijkomende kosten en wordt je huis toch op een effectieve manier in de verkoop gezet.

Met Vrije Makelaars bespaar je kosten bij verkoop van je woning

Wie zijn wij? Vrije Makelaars verkoopt samen met jou je woning, voor een vaste lage prijs. Jij betaalt enkel voor de expertise die jij nodig hebt. Wanneer je zelf je huis wilt verkopen met hulp van Vrije Makelaars, zijn er twee pakketten waaruit je kunt kiezen: het startpakket en het volledige pakket. Zo weten wij zeker dat we iedereen optimaal van dienst kunnen zijn. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om eens contact met ons op te nemen!

Verkoop van jou huis en meer

Met onze jarenlange ervaring en samenwerking met deskundige makelaars voorzien wij ook jou graag van gedegen advies, waar je echt iets aan hebt. Ons doel is immers om, samen met jou, je huis zo snel mogelijk te verkopen. Onze werkwijze is heel transparant; wij doen alles in overleg met jou. Naast hulp bij het verkopen van je huis, bieden wij ook diverse andere woningverkoop gerelateerde diensten aan, zoals taxatie, bouwtechnische keuringen, styling en woningfotografie.

Contact opnemen met Vrije Makelaars

Besparen op makelaarskosten bij verkoop van je woning? Dan ben je bij Vrije Makelaars aan het juiste adres. Klik op onderstaande button en begin direct met verkopen! Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Vrije Makelaars is jouw partner bij het verkopen van je huis!

Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.