Uw huis zelf te koop zetten

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw huis zelf te koop te zetten? Hiermee bent u niet langer afhankelijk van een makelaar en bespaart u ook nog eens ontzettend veel geld! Vrije Makelaars ondersteunt u graag tijdens dit proces. Zaken waar deskundige kennis voor nodig is nemen wij voor onze rekening. De rest doet u gewoon zelf. Op deze manier bent u verzekerd van een uitstekende begeleiding tegen een scherpe prijs.

Zelf een huis te koop zetten met behulp van Vrije Makelaars

Vrije Makelaars verkoopt samen met u uw woning, voor een vaste lage prijs.Hierbij betaalt u alleen voor de ondersteuning die u nodig heeft. Dankzij onze transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast wordt alles met u overlegd. U heeft dus zelf de touwtjes in handen.

De mogelijkheden van Vrije Makelaars

Wanneer u zelf uw huis wilt verkopen met de hulp van Vrije Makelaars, zijn er twee pakketten waaruit u kunt kiezen: het startpakket en het volledige pakket:

Het startpakket is het meest gekozen pakket. Hierbij komt een van onze makelaars bij u langs voor een opname van uw woning. Daarna ontvangt u een persoonlijk verkoopadvies en wordt een optimale verkoopstrategie besproken. Verder wordt uw huis op verschillende websites geplaatst, kunt u gratis deelnemen aan de Open Huizen Dag, heeft u zelf toegang tot de statistieken en kunt u zelf uw foto’s en teksten wijzigen. De prijsonderhandelingen en koopakte worden wel gewoon verzorgd door onze makelaars.

Bij een volledig pakket worden er nog meer zaken voor u uit handen genomen. Hierbij kunt u denken aan het maken van de foto’s en teksten en het verzorgen van de bezichtigingen. Het is dus maar net hoeveel tijd u er zelf in wilt steken.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u ook uw huis zelf te koop zetten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en voorzien u graag van persoonlijk advies. Dus wilt u ook veel geld besparen door zelf uw huis te verkopen met de hulp van Vrije Makelaars? Klik dan op de button hieronder om het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug!

Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.