Huis verkopen zonder makelaar; handige tips

De laatste tijd wordt het steeds populairder: het zelf verkopen van je huis. En dat is niet zo gek! Naast het feit dat je niet langer afhankelijk bent van een makelaar, bespaar je ook nog eens duizenden euro’s. Vrije Makelaars begeleidt je graag bij het proces van je huis verkopen zonder makelaar en geeft handige tips en adviezen. Zaken waar deskundige kennis voor nodig is nemen wij voor onze rekening. Jij doet zelf de rest. Zo blijven de kosten laag en wordt je huis op een effectieve manier in de verkoop gezet.

Tips voor het zelf verkopen van je huis zonder makelaar

Wij van Vrije Makelaars vinden het belangrijk dat we jou optimaal van dienst kunnen zijn. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat iedere klant te voorzien van deskundig advies. Transparantie staat daarbij voorop; wij overleggen alles met jou. En wij garanderen je de laagste prijs, omdat je alleen betaalt voor onze expertise. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kun je altijd rekenen op een uitstekende service bij Vrije Makelaars!

Voor ieder wat wils bij Vrije Makelaars

Vrije Makelaars verkoopt samen met jou je woning, voor een vaste lage prijs. Daarbij heb je de keuze uit twee pakketten. Het ene pakket is het start pakket, tevens het meest gekozen pakket. Hierbij ben je zelf actief betrokken bij het verkopen van je huis en wordt je het hele verkoopproces ondersteund door een deskundige VBO makelaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor het volledige pakket. Vrije Makelaars biedt overigens ook nog diverse andere woningverkoop gerelateerde diensten aan, zoals styling, bouwtechnische keuringen, woningfotografie, aanbiedingsteksten en taxatie.

Ja, ik wil zelf mijn huis verkopen!

Duizenden euro’s besparen op de verkoop van je huis? Met Vrije Makelaars is het mogelijk. Voor handige tips over het verkopen van je huis zonder makelaar kun je gerust contact met ons opnemen. Direct je huis op de markt gooien? Klik dan op de button hieronder en begin meteen met verkopen! Voor een uitstekende service kies je voor Vrije Makelaars.

Contact opnemen mijn huis verkopen
featured block

Kunnen we jou helpen?

 • Uitstekende service

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening, de klant staat daarbij centraal.

 • Deskundig advies

  Wij zijn aangesloten bij de VBO brancheorganisatie en geven u deskundig advies bij de verkoop van uw woning.

 • Diensten op maat

  Wij kunnen de diensten leveren die u nodig hebt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Volledige transparantie

  De prijzen staan vast. U kunt hier op vertrouwen.

 • Extra veel voordeel

  U bespaart duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaars.