Wij verkopen je woning samen met jou voor een vaste lage prijs. Je betaalt alleen voor de ondersteuning die je nodig hebt. Zo bespaar je duizenden euro’s op de verkoop van je woning. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Zo is er voor een ieder wat wils.

Wat doen wij voor u
WONINGOPNAME

  • Woningopname door onze VBO taxateur (lokaal bekend)
  • Waardebepaling en advies vraagprijs
  • Visuele veoordeling, bouwaard en onderhoud
  • Inhoud- en oppervlakteberekening (VBO normering)
  • Analyse verkoopcijfers lokale markt
  • Opnamerapport aanleveren

Hoeveel kunt u besparen?

Geschatte waarde woning
Aad Ulleman
uw vrije makelaar
“ Samen besparen we
duizenden euro‘s ”


In 4 stappen uw huis verkopen

stap 1

stap 1: Woningopname en presentatie

Uw woning verkopen begint met een woningopname door onze lokale makelaar. Hij maakt hiervoor een afspraak met u. U ontvangt van ons een uitgebreid opnamerapport met de indicatieve waarde en belangrijkste kenmerken van uw woning. U maakt foto’s en de aanbiedingstekst van uw huis. Deze kunt u naar ons toesturen per e-mail.


stap 2

stap 2: Verkoopstrategie

Uw makelaar bespreekt met u de woningpresentatie, verkoopverwachtingen, vraagprijsstrategie en de inzet van promotiemiddelen om uw huis te verkopen. Uw huis wordt hierna prominent op Funda, Jaap, Huislijn, VBO en Vrije Makelaars gepresenteerd en onder de aandacht gebracht door inzet van een ‘Te koop’ bord, VBO zoekersbestand, woningbrochure, social media en de buurtmailing. Het verkopen van uw huis gaat van start!


stap 3

stap 3: Biedingen en bezichtigingen

Een geïnteresseerde vraagt een bezichtiging aan. Wij stellen u op de hoogte van de belangstelling. U plant de bezichtiging in wanneer het u en de geïnteresseerde uitkomt. Na de bezichtiging verstuurt u snel en gemakkelijk. Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Dan gaat uw persoonlijke makelaar namens u aan de slag met de onderhandelingen.


stap 4

stap 4: Uw huis verkocht!

Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Uw makelaar stelt, samen met de juridische afdeling, op zorgvuldige wijze de koop­overeenkomst op. Zo worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Nadat de ontbindende voorwaarden financiering verlopen zijn is uw huis definitief verkocht. Uw huis wordt verwijderd van de websites. Tot aan de overdracht van uw woning blijft uw persoonlijke makelaar uw vaste aanspreekpunt.


Waarom uw huis verkopen met vrijmakelaar

 Persoonlijke makelaar

U krijgt een persoonlijke verkoop makelaar die u begeleidt tijdens het hele traject bij de verkoop van uw woning. Samen bepaalt U de beste prijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo start u met een helder plan van aanpak.

 Zelf actief betrokken

U houdt de touwtjes stevig in handen bij het verkopen van uw woning. Via e-mail en WhatsApp krijgt u de verzoeken binnen voor een bezichtiging. Wij houden u voortdurend op de hoogte.

 Prominent uw huis op Funda

Uw woning wordt prominent op Funda geplaatst. Met uw huis op Funda bereikt u 95% van de woningzoekers. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan in uw regio. Via facebook wordt er actief campagne gevoerd. Iedere woningzoeker weet dat uw huis te koop staat.

 De perfecte bezichtiging

Kopers willen het liefst door u rondgeleid worden! U weet namelijk alles van uw huis en buurt en kunt daarom veel meer vertellen dan een makelaar. De bezichtiging vindt plaatst wanneer het u schikt.

 Uw huis verkopen: Alles voor maar € 799

Door uw actieve rol bij het verkopen van uw huis bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Omdat u het leukste deel van het verkoopproces zelf doet, kunnen wij onze diensten aanbieden voor een vast en laag tarief van € 1199 inclusief BTW.

© 2019 Vrijemakelaars. Kvk nummer: 58221891. BTW nummer: NL126905812B03.|Sitemap