Woningfotografie

175
Hoe aantrekkelijker de foto’s van uw woning zijn, des te groter de kans dat de bezoeker verder kijkt naar uw advertentie. Niet alleen de hoofdfoto, maar ook de overige foto’s moeten daarom uitnodigend zijn. De kosten voor een professionele fotoserie verdient u terug; reken maar uit wat het kost om uw woning ook maar één maand langer in de verkoop te hebben!

Aanbiedingstekst

 80

Weet u hoe belangrijk de presentatie van een woning is? Duizenden mensen zijn op zoek naar een nieuwe woning, maar het aanbod is enorm!Naast een realistische vraagprijs zijn woningstyling, professionele fotografie en een goede woningtekst van essentieel belang. Een goede woningtekst informeert de woningzoekende over de woning of het appartement, maar ook over de directe omgeving. Alleen de vermelding ‘gelegen nabij uitvalswegen’ is niet voldoende…


Styling

275
Een goede en doordachte presentatie van uw woning is bij de start van de verkoop van groot belang. Een mooi gestylde woning vergroot de kans op een betere en vaak snellere verkoop. U heeft tenslotte maar één kans om een goede, eerste indruk achter te laten!

Taxatie

399
Als u uw woning te koop zet, is het van belang om te weten wat uw woning ongeveer gaat opleveren. En wanneer u een huis koopt, wilt u wellicht de waarde weten voordat u gaat onderhandelen. Of er dient, nadat u het huis heeft gekocht, een taxatie laten uitvoeren omdat de bank de waarde wil weten (voor de hypotheek).

Bouwtechnische keuring

375
Keuring wordt verzorgd door een onafhankelijke bouwkundige en u ontvangt een uitgebreid rapport van gevonden gebreken en herstelkosten dat voldoet aan NHG-normen.